News & EventsLatest NewsCalendar
Petys už vilką

Petys už vilką

Ervidas Bakutis23 Jul - 14:17
Share via
FacebookX
https://www.gvrugby.com/news/p

The Wolf Pack needs your support!

Sveiki Geležiniai vilkai, vilkės ir mūsų draugai,
Regbio sezonas jau pačiame įkarštyje ir vėl kreipiames į jus su prašymu pagal išgales padėti Geležiniam vilkui išlaikyti įgautą augimo pagreitį.
Sportiniai klubo pasiekimai jau ir šiemet puikūs – turime visų spalvų medalių Lietuvos žiemos paplūdimio, regbio 7 pirmenybėse. Geležiniai Jauniai tapo Lietuvos regbio 7 čempionais. Vieninteliai žaidę be pasistiprinimo iš šalies vyrai užėmė garbingą 5 vietą TOP lygos regbio 7 pirmenybėse. Šiuo metu medalius klubui “kala” visų amžiaus grupių komandos. Panašu, kad metai bus pakankamai derlingi.

Šiemet nepavyko gauti miesto paramos ir tenka stabdyti jau įpusėtą aikštelės su dirbtine veja Verkių stadione projektą. Sunki „nišinės sporto šakos“ dalia. Ačiū Vilniui, Baltisches Haus, Šildai už pavykusį pirmajį darbų etapą. Lauksime geresnių laikų ir tikimės , kad suformuotas pagrindas dirbtinės žolės vejai netaps paminklu gražiems norams.
Tikime Geležiniu vilku. Savo ambicijas, ryžtą, gebėjimą iš pelkių atgaivinti stadionus, iš „klipatų komandos“ užaugti iki Baltijos TOP lygos prizininkų, empatiją, nuolatinę pagalbą ir bandymą paįvairinti gyvenimą turintiems specialių poreikių Verkių mokyklos daugiafunkcio centro vaikams jau įrodėme.

Klubo rėmėjai, dalininkai jau seniai prisiima pagrindinę klubo išlaikymo naštą, treneriai nuolat ieško jaunų papildymo, ženkliai padidino neformalaus ugdymo krepšelių skaičių, tačiau klubas išaugo tiek, kad į biudžeto lubas jau remiamės net ne galva o visa nugara.
Todėl prašome visų galinčių padėti ir prisidėti prie Geležinių vilkų veiklos. Praėjusieji metai parodė, kad turime visą būrį neabejingų Vilkams žmonių ir įmonių. Simboliška, kad pirmasis savo paramą šiemet suteikė klubo legenda Juozas Eidukevičius.

Tuo pačiu informuojame, kad Geležinis vilkas yra įtrauktas į sporto klubų reprezentuojančių Vilniaus miestą sąrašą. Tai ne tik didelis visų mūsų darbo įvertinimas, garbė, bet ir galimybė gauti papildomos paramos. Įmonės skyrusios paramą klubams, esantiems sąraše, turi galimybę gauti mokesčių lengvatų Vilniaus mieste, susigražinti dalį žemės ir nekilnojamojo turto mokesčio mokamo miestui. Jei turite pažįstamų verslininkų, įmonių, mokančių miestui minėtus mokesčius, vadovų informuokite apie šią galimybę ir paagituokite juos padėti Geležiniams vilkams toliau augti ir garsinti Vilnių.
Tik surėmę pečius mes išlaikysime augimo ir tobulėjimo pagreitį.
Ačiū visai Geležinio vilko bendruomenei už pagalbą ir suteiktą galimybę auginti naują Geležinių vilkų kartą kuri tikrai pratęs garbingą klubo istoriją.

Further reading