News & EventsLatest NewsCalendar
Nauja draugystė

Nauja draugystė

Ervidas Bakutis14 Oct - 18:27
Share via
FacebookX
https://www.gvrugby.com/news/n

Vilnius Rugby Club Geležinis Vilkas starts new friendship with Satchel.

Norime pasidžiaugti, kad visos „Geležinio vilko“ bendruomenės veikla ir pastangos duoda savo vaisių.

Elektroninių pinigų įstaiga „Satchel“, įkurta prieš šešerius metus ir garsėjanti inovatyviais skaitmeninių mokėjimų sprendimais, paskelbė apie savo partnerystę su Lietuvos regbio klubu „Geležinis Vilkas“. Įmonė turi ne tik ambicingų verslo užmojų Lietuvoje ir visame pasaulyje, bet taip pat prisideda prie Lietuvos kultūros ir bendruomenės veiklos. Paramos sutartis, kuria „Satchel“ tampa oficialia klubo rėmėja, patvirtina tendenciją , kad verslai tvirtai žengia į sporto rėmimo pasaulį, savo ištekliais padėdami siekti prasmingų tikslų.

Šis bendradarbiavimas apjungia abiejų organizacijų atkaklumo ir bendruomeniškumo vertybes. Rėmimu siekiama skatinti žaidėjų tobulėjimą, gerinti klubo infrastruktūrą ir populiarinti regbį Lietuvoje, kartu palaikant klubo pastangas auginti jaunuosius talentus ir į aktyvią veiklą įtraukti vietos bendruomenę. Visa tai sustiprins klubo konkurencinį pranašumą tiek nacionalinėse, tiek tarptautinėse varžybose.

Ką ši partnerystė reiškia ateičiai?

„Satchel“ generalinis direktorius Sergiy Barybin neslepia entuziazmo dėl partnerystės, sakydamas: „Didžiuojamės, galėdami palaikyti „Geležinį Vilką“ – klubą, įkūnijantį jėgą, pasiryžimą ir atkaklumą. Šias savybes vertiname ir savo įmonėje. Tikimės įkvepiančios kelionės drauge.“

„Geležinio Vilko“ sporto mokyklos prezidentas Audrius Jakutis pritaria: „Visa mūsų bendruomenė džiaugiasi šia nauja partneryste. Esame tikri, kad ji bus produktyvi ir prasminga. Lietuvoje regbis nėra lepinamas dėmesiu ir kiekvienas bendradarbiavimas mums yra nepaprastai vertingas tiek kovose dėl pergalių stadione, tiek darant teigiamą įtaką naujajai kartai.“

Ši partnerystė atspindi verslo ir sporto bendrystės galią, siekiant apčiuopiamo teigiamo poveikio. Su „Satchel“ parama „Geležinis Vilkas“ galės ir toliau įkvėpti jaunąją kartą, įrodydamas, kad su tinkamu palaikymu net ambicingiausios svajonės virsta realybe. Lietuvos regbio ateitis yra šviesi, nes kartu ugdome ne tik stipresnius sportininkus, bet ir stipresnę bendruomenę.

Further reading