News & EventsLatest NewsCalendar
Mes tikrai Galim!

Mes tikrai Galim!

Ervidas Bakutis9 Oct - 08:47
Share via
FacebookX
https://www.gvrugby.com/news/m

Praėjusį penktadienį pagaliau įvyko ilgai laukta bendra Geležinio vilko ir Verkių mokyklos daugiafunkcio centro organizuota sporto šventė "Aš galiu".

Jau tradiciškai, rudenį, prieš treniruočių persikėlimą į sporto sales Verkių vaikai susiburia į smagų ir judrų renginį stadione. Tikslas - pabūti drauge, parodyti sau ir sirgaliams kiek pavyko patobulėti per praėjusių metų treniruotes, stovyklas.

Penktadienio ryte lijo ir dangus nežadėjo nieko gero. Buvo minčių net atidėti suplanuotą šventę. Bet su tuo nesutiko vaikai, ir... dangus susigėdo. Visą šventės laiką lietus nuotaikos dalyviams negadino.

Šventėje susirinko per šimtą dalyvių ir sirgalių. Kol vieni aktyviai judėjo sportinėse pramogose, kiti aistringai palaikė savo komandas.

Daug judesio, daug smagumo, daug aistrų estafetėse, žaidimuose, abipusė pagarba ir superinė kova. jau legenda tampančiose, Verkių ir Vilkų komandų draugiškose rungtynėse, truputis saldumynų, mažos dovanėlės ir... tradicinis regbio trečias kėlinys prie laužo su dešrainiais.

Verkių iššūkį priėmusi Geležinio vilko žvaigždžių komanda vos išnešė sveiką kailį revanšo (po mūšio stovykloje) rungtynėse. Šį kartą Verkių komanda metė dar vieną iššūkį ir vyko jau tikras kontaktinis regbis. Šį kartą sukaupta didesnė rimtų varžybų patirtis nulėmė vilkų pergalę 5-4. Verkių vilkai nenusiminė. Priešingai - lygiosios po dviejų rungtynių reiškia tik tai, kad šis smagus renginys nebus paskutinis. Jau turime kvietimą vėl pasiaiškinti kas miške šeimininkai.

Ačiū Verkių mokyklos daugiafunkcio centro kolektyvui už pagalbą, treneriams už parodytus metų rezultatus, sportininkams ir sirgaliams už puikų komandinio žaidimo ir draugų palaikymo pavyzdį. Sirgalių stadione buvo ne mažiau nei per Baltijos TOP lygos rungtynes.

Šaunus penktadienis išties pavyko puikiai. Geros nuotaikos užtaiso visiems šventės dalyviams užteks ilgam. Šventė baigėsi - laukiame sekančios šventės.

Projektas bendrai finansuojamas Sporto rėmimo fondo lėšomis, kurias administruoja Nacionalinė sporto agentūra prie Lietuvos Respublikos švietimo, mokslo ir sporto ministe.

Further reading