News & EventsLatest NewsCalendar
Mes galim!

Mes galim!

Ervidas Bakutis14 Jun - 08:25
Share via
FacebookX
https://www.gvrugby.com/news/m

Geležinio vilko ir Verkių mokyklos daugiafunkcio centro draugystė tęsiasi.

Jau ne pirmi metai Geležinio vilko klubas “šefuoja” Centro vaikus. Pasibaigus Sporto rėmimo fondo projektui darbai nesustojo ir treneris Tomas Balkus, kartu su Centro mokytoja Daiva Kiaulakiene toliau kantriai moko vaikus aktyvaus gyvenimo, regbio źaidimo ir regbio kultūros abėcėlės. Penktadienį vaikai laikė “tarpinį regbio egzaminą”. Stadione virė sportinės aistros, o pasibaigus rungtims, visa Verkių mokykla kepė šventinius dešrainius, vaišinosi vaisvandeniais ir saldumynais.
Didelis dėkui visam Verkių mokyklos daugiafunkcio centro kolektyvui už pagalbą, centro direktoriui Šarūnui Gerulaičiui už bendros veiklos idėjos palaikymą ir dalyvavimą rengiant naujus bendradarbiavimo planus.
Netrukus startuoja naujas bendras projektas kuriame numatytos ir treniruotės, ir vasaros stovykla, ir didelė Centro ir Geležinio vilko sporto šventė…
Labai tikimės, kad šią šaunią iniciatyvą palaikys ir Vilniaus miestas. Užbaigti aikštelės su dirbtinės žolės veja įrengimą – turėtų būti prioritetu ne tik Geležiniam vilkui ir Centrui.
Gerumo nebūna per daug.
Further reading